Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected] Не се поддавайте на страха и паниката,

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Не се поддавайте на страха и паниката,
Коментари Харесай

Отец Дончо от Варна за коронавируса: Бог не е там, където има страх! Бог не е в безпокойството и паниката

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected] 

Не се поддавайте на страха и суматохата, само че правете нужното. Към това прикани варненският отец Дончо Александров. Той се обърна към всички хора, които са обезпокоени от епидемията от ковид и даде напълно съответни насоки и препоръки.

До християните, които са разтревожени от ковид!

Бог не е там, където има боязън! Бог не е в безпокойството и суматохата! Те не трябва да са присъщи за християните, тъй като са " плодове " на бащата на лъжата. Появата и следствията от ковид са мотив за размисъл, смирение, усилна молитва за болните, само че най - към този момент пристъпване към скъпите духовни медикаменти - светите тайнства Изповед и Причастие! Да спрем да вървим на света Литургия? Да не бъде! Напротив! Ако сме здрави физически, не сме заразно заболели, то мястото ни е тъкмо там. Във време на войни, гонения, епидемии, естествени бедствия християните са намирали сили, очакване и ентусиазъм посредством вярата в Господ Иисус Христос! Пристан и прикритие са откривали в светата Църква, в плодородния и живот. Сега е време да сторим същото! Нека обаче бъдем рационални! Онова, което се изисква от нас, като съзнателни индивиди, да го сторим. Грижата за хигиената, персоналната дисциплинираност, отговорността за здравето ни и това на близките е наше значимо дело. Да вземаме нужните, подобаващи ограничения със успокоение без да се поддаваме на нервности и психози. С признателност, наслада и блян за избавление да продължава живота ни!

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР